Site icon Martin Haller, Blog o ochraně a správě firemního IT

Přednášky o IT bezpečnosti a hackingu

Martin Haller na přednášce na HackerFestu 2018

Po klidném létu, kdy mi cesta do práce trvala 15 minut a bez problémů jsem zvládl zaparkovat auto, přichází silně pracovní podzim. Ten letošní se pro mne nese ve znamení přednášek a konferencí, na které jsem si připravil různorodé přednášky o IT bezpečnosti a hackingu. Rád bych vás na přednášky o IT bezpečnosti pozval.

V první řadě zmíním hradecký a brněnský Barcamp. Vstup je zdarma a čekají vás desítky přednášek z různých oblastí a oborů, které si sami odhlasujete. Pokud plánujete navštívit i mou přednášku, budu rád, když jí udělíte hlas (Barcamp BRNO, Barcamp Hradec).

Kde se tedy můžeme společně potkat:

Hlasování: Linux vs. Windows server?

Na brněnském Barcampu plánuji udělat live demo hacknutí serveru. Zdali si společně hackneme Linux, nebo Windows, o tom rozhodnete vy svým hlasem:

This poll is no longer accepting votes

Jaký OS si společně chcete na brněnském Barcampu prolomit?

Aktuální seznam přednášek/událostí, kde se vyskytuji, najdete i v pravém sloupci na mém blogu (PC verze) nebo na konci stránky (mobilní verze). Pořádáte zajímavou událost třeba i u vás ve firmě? Napište mi. 😊

Těším se, že vás na přednáškách poznám osobně, proto mě neváhejte oslovit.

Martin Haller

#zalepšíIT

PS: Nalaďte se na vlnu IT bezpečnosti už dnes, například článkem o hacknutí webkamery na notebooku.

Líbí se vám témata, o kterých píši?

Abyste nemuseli kontrolovat, jestli už vyšel nový článek, rád vám ho ihned po zveřejnění pošlu do e-mailu. Každý kontakt, který mi poskytnete, si nechám vždy jen pro sebe.

Exit mobile version